top of page

Week-end la Poiana Brasov

Agentia noastra va propune un week-end relaxant in Poiana Brasov, la unul dintre cele mai frumoase hoteluri din zona. Hotelul va ofera atat un peisaj deosebit, cat si numeroase facilitati.


Pornind de aici, puteti descoperi celebrele castele Bran si Peles, Cetatea Rasnov, parfumul oraselor medievale Brasov si Sibiu sau peisajele de poveste cu izvoare, cascade si lacuri naturale din inima muntilor.


Aerul curat de munte si atmosfera pitoreasca a zonei va vor crea o stare de bine, care va va insoti chiar si dupa ce ati parasit aceasta locatie de poveste.

Ana Hotels Sport Hotel & Spa, Poiana Brasov

Impletind stilul bavarez cu minimalismul design-ului contemporan, camerele creeaza atmosfera intima si eleganta a unui refugiu la inaltime. Va puteti bucura de privelistea minunata a padurii din apropiere si sa va relaxati in paturi reconfortante, cu saltele ergonomice, cu perne pufoase si cearsafuri fine.


Armonia de arome se impleteste cu atmosfera calda de la Restaurantul Sport, un autentic restaurant de munte in Brasov. Cu o minunata vedere spre Poiana Brasov, restaurantul se remarca prin savoarea deliciilor culinare si ambianta confortabila. Decorat cu banchete confortabile din piele si avand vedere spre statiune, restaurantul ofera placerea unui mic dejun american, a unui pranz delicios sau a unei cine speciale, in compania unui vin de colectie. Spectacolul culinar pregatit de experimentatul Chef Andrasi Zoltan delecteaza simturile, cu o imbinare de specialitati traditionale si retete internationale. Acestea pot fi servite vara si pe o spatioasa terasa. In Lobby Bar va puteti bucura de momente de relaxare la o cafea sau un cocktail special si acces la internet wireless. Aroma fina a unui espresso intr-o ambianta placuta si accesul la internet wireless sunt elementele care definesc Lobby Bar. Este un loc aparte, care ofera pe langa o selectie de sandviciuri si salate proaspat preparate, si cocktailuri personalizate de savurat.


Va asteptam la noi in agentie: Deluxetour, Strada Clinicilor nr. 39, Cluj-Napoca, Telefon: 0364-567.890, Email: office@deluxetour.ro, www.deluxetour.ro.


Echipa Deluxetour


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page